Baju Korporat

Kedai Tempahan Baju Korporat

Kedai baju korporat kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang. Anda yang berada di Seremban, Nilai, Putrajaya, Shah Alam boleh datang ke kedai kami. Minimum tempahan baju korporat ready made 10 helai baju sahaja. Baju custom made 30 helai keatas saja. Amat sesuai bagi anda yang nak buat baju korporat untuk company, persatuan atau untuk jabatan kerajaan untuk memiliki baju baru . Ini kerana kami mempunyai design baju korporat terkini yang mempunya banyak pilihan warna. Kami menerima tempahan baju korporat untuk lelaki dan wanita, baju korporat cutting muslimah juga terdapat disini. Anda boleh pilih design baju korporat yang berkenan, kami boleh sulam logo, nama dan perkataan pada baju tersebut.

Katalog Baju Korporat Ready Made

Untuk memudahkan anda mencari baju korporat yang sesuai dengan pilihan warna yang anda inginkan, dibawah ini kami sediakan katalog baju korporat ready made dari pilihan jenama baju yang berkualiti iaitu Oren Sport, MR2 Uniform dan Monyaspi. Design baju korporat ini amat sesuai bagi mereka yang tengah mencari-cari pakain korporat untuk company, persatuan, pertubuhan, pelajar-pelajar universiti dan sesiapa saja yang perlukan pakain korporat. Minimum tempahan serendah 10 helai sahaja termasuk sulaman logo syarikat anda, nama individu dan lain-lain. Cutting baju untuk lelaki, perempuan lengan 3/4 dan juga baju muslimah yang lebih labuh juga terdapat pada katalog yang disediakan di bawah.

Cara Buat Tempahan

Untuk tempahan baju korporat ready made anda boleh lihat katalog dahulu, berikan kami kod produk baju beserta kuantiti tempahan dan maklumat barkaitan sulaman yang ingin dibuat. Selepas anda telah mendapatkan kod produk, hubungi kami melalui Whatsapp dengan memberikan kami butiran yang kami perlukan untuk pihak kami memberikan sebutharga. Anda juga boleh boleh datang ke kedai kami di Bandar Puteri Bangi Kajang. Disini anda boleh lihat sample baju dengan lebih dekat.

Tempahan, pertanyaan dan katalog boleh whatsapp kami. Laman web sedang update

X
Scroll to Top