TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

About Us

THRIVE IMPACT RESOURCES (003550833-X)

TSHIRT PRINTING BANGI dimiliki oleh perniagaan yang berdaftar atas nama THRIVE IMPACT RESOURCES (003550833-X). Kami membekalkan pakaian, cenderahati dan servis cetakan dan sulaman.

Pejabat urusan percetakan pakaian yang terletak di Bandar Puteri Bangi, Kajang, Selangor.  Kami menyediakan perkhidmatan mencetak pelbagai jenis pakaian seperti t-shirt, polo shirt, jaket, hoodie, dan sebagainya.

Kami menggunakan kaedah cetakan berkualiti dan terbaik untuk memberikan cetakan tahan lama dan jelas. Selain itu, kami juga menawarkan pelbagai jenis material pakaian dan warna untuk dipilih oleh pelanggan, supaya mereka boleh mendapatkan cetakan yang mengikut citarasa mereka.

Pasukan kami terdiri daripada profesional yang berpengalaman dalam mencetak pakaian, jadi kami dapat memberikan perkhidmatan yang cepat dan cekap dengan hasil yang memuaskan. Kami juga menerima tempahan besar untuk acara atau tujuan perniagaan.

Kami berusaha untuk memberikan harga yang kompetitif dan perkhidmatan yang mesra untuk memastikan kepuasan pelanggan. Jadi, jika anda sedang mencari perkhidmatan mencetak pakaian yang berkualiti pada harga yang berpatutan, sila kunjungi kami di kedai kami atau hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Mission

Misi kedai percetakan t-shirt kami adalah untuk menyediakan perkhidmatan cetakan t-shirt berkualiti dengan harga yang kompetitif.

Vision

Visi kami menjadi antara penyedia perkhidmatan percetakan t-shirt yang terbaik dan paling dipercayai di Bangi dan Kajang Selangor

Scroll to Top
× Wsap