TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

TSHIRT FAMILY DAY

Koleksi design baju tshirt family day terkini untuk dipakai ketika percutian & ghatering hari keluarga. Design simple, hipster, cantik. Tempah sekarang!

Sila share katalog ini..

Hubungi kami

Whatsapp untuk pertanyaan dan tempahan.

Baju Family Day 2024

Sedang mencari design tshirt family day dan buat tempahan baju untuk percutian hari keluarga anda? Di sini kami sediakan lebih 100 design baju family day untuk disesuaikan dengan tempat percutian anda bersama keluarga. Design tshirt ini direka khas tema Family Day.

Rekaan ini sesuai untuk cetakan satu warna menggunakan kaedah silkscreen printing. Harga murah jika order kuantiti yang banyak. Penghantaran disediakan ke seluruh Malaysia

Design Baju Tshirt Family Day

Berikut katalog design baju family day terkini dan cantik untuk pilihan anda. Setiap design percuma edit nama keluarga, nama tempat, tarikh, warna dan lain-lain. Minimum tempahan serendah 10 helai sahaja. Tersedia tshirt short sleeve, long sleeve dan tshirt kanak-kanak. Pilihan material cotton dan jersey.

Senarai Harga Baju Family Day

Berikut senarai harga tshirt family day kuantiti 10 helai hingga 100 helai. Cetakan silkscreen printing satu warna 1 tempat termasuk baju.

Caj Tambahan

Material Tshirt, Warna Dan Size

Material tshirt untuk printing baju family day terdapat 2 jenis material, iaitu cotton dan jersey.Tersedia tshirt lengan panjang, lengan pendek dan kanak-kanak.  Size dari kanak-kanak sehinggan 7xl. Untuk melihat warna dan carta size baju jersey dan cotton boleh lihat di pautan yg disediakan di bawah

Tempahan Tshirt Family Day

Untuk tempahan dan sebut harga baju family day boleh hubungi kami melalui Whatsapp https://wa.me/60103018141. Berikan jumlah kuantiti yang anda ingin tempah. Boleh print design anda sendiri atau pilih di katalog design yang kami sediakan.

Proses tempahan mengambil masa 8-12 hari waktu bekerja. Kami menerima tempahan seluruh Malaysia, penghantaran juga turut disediakan ke tempat anda.

Hubungi kami

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami melalui Whatapps

Katalog Pakain

Gambar Tshirt Cotton

Gambar Tshirt Microfiber

Scroll to Top
× Wsap