TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

TSHIRT KELAS

Koleksi design tshirt kelas terkini dan cantik sesuai untuk baju kenang-kenangan bersama rakan-rakan kelas anda.
Penghantaran disediakan ke Seluruh Malaysia

Hubungi kami

Whatapp untuk pertanyaan dan tempahan.

Kandungan Halaman

Design Baju Kelas

Jom tempah baju kelas aesthetic, simple dan cantik design terkini khas untuk tshirt kelas sekolah menengah anda. Design percuma boleh tukar warna, nama kelas, sekolah, batch dan nama pelajar dan lain-lain pada baju. Sila slide gambar untuk melihat design depan dan belakang baju.

Warna Baju Tshirt

Ada banyak warna pilihan tshirt seperti colour White, Black, Dark Grey, Royal Blue, Sea Blue, Maroon, Navy Blue, Apple Green, Milo Green, Emerald. Magenta dan lain-lain. Pilihan material tshirt cotton dan microfiber jersey. Tersedia baju lengan pendek dan lengan panjang

Size Baju Tshirt

Size baju tshirt untuk printing baju kelas ini sesuai untuk size orang Malaysia dewasa. Size tshirt short sleeve bermula dari 2XS sehingga 7XL. Untuk lengan panjang size bermula dari XS sehingga 7XL. Size baju big size(5xl-7xl) ini hanya tersedia beberapa warna sahaja. Boleh hubungi kami untuk semakan warna dan size. Berikut carta size baju tshirt untuk rujukan anda. Klik pada gambar untuk besarkan carta size.
size roundneck

Order Online

Untuk tempahan boleh hubungi kami melalui Whatsapp di pautan https://wa.me/60103018141. Lokasi kedai kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang, Selangor. Boleh buat tempahan secara online atau datang ke kedai. Penghantaran disediakan ke seluruh Malaysia (pos). Area lembah Klang boleh delivery menggunakan Lalamove.

Hubungi kami

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami melalui Whatapps

Katalog Pakaian

Scroll to Top
× Wsap