TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

Sublimation Jersey Printing

Kedai kami menerima tempahan baju sublimation jersey printing. Harga murah jika order t shirt banyak. Tempah sekarang! Lokasi area Bandar Puteri Bangi, Kajang. Penghantaran disediakan ke seluruh Malaysia

Hubungi kami

Whatapp untuk pertanyaan dan tempahan.

Tempahan T shirt Jersey Sublimation

Minimum tempahan serendah 10 helai. Cetakan warna penuh sublimation jersey menggunakan teknik ini design anda lebih nampak hidup dan tahan lama.

Pilihan saiz dari kanak-kanak sehingga 10 XL. Jenis Tshirt sublimation yang kami sediakan seperti roundneck, collar, muslimah, V neck, mandarin collar, retro collar. Boleh tambah nama individu dan no pada jersey.

Baju sublimation ini sesuai untuk baju sukan, persatuan, baju kerja untuk company, sekolah, group motor, family day, hiking dan lain-lain event. Tshirt Sublimation  ini jersey serap peluh amat sesuai untuk aktiviti outdoor anda.

Tempoh siap mengambil masa 2 minggu dari tarikh confirm design & bergantung pada production kami pada masa itu. Sila rancang tempahan anda untuk tidak lewat menerima tempahan.

Material Tshirt Sublimation Jersey

Kami sediakan beberapa jenis pilihan material dan pattern tshirt jersey sublimation berkualiti seperti microfiber eyelet, pin dot, interlock, square, diamond dan microfiber ultra.

Microfiber Eyelet, Pin Dot & Interlock MOQ 10 pcs

Minimum order untuk 3 jenis material ini serendah 10 helai sahaja. Berikut gambar material jersey jenis kain ini. Sila klik gambar untuk besarkan.

Microfiber Square, Diamond & Ultra MOQ 100pcs

Minimum order untuk material jenis jersey Microfiber Square, Diamond & Ultra serrendah 100pcs ke atas. Boleh rujuk pada gambar untuk melihat pattern material.

Size Tshirt Sublimation Jersey

Berikut Size Chart baju sublimation jersey untuk rujukan. Size short sleeve, long sleeve dan muslimah Size dari kanak-kanak bermula dari 3-4 tahun sehingga 10XL dewasa. Size jersey sublimation muslimah bermula dari XS sehingga 7XL.

Design T shirt Jersey Sublimation

Jika anda tiada design, disini kami sediakan banyak pilihan design baju sublimation yang boleh letak logo atau lain-lain perkataan pada design baju. Design ini boleh disesuaikan dengan event anda. Boleh pilih design yang anda berminat yang terdapat di laman ini.

Template T shirt Sublimation

Kami sediakan template baju sublimation bagi yang ingin design sendiri. Template boleh dibuka menggunakan Adobe Ilustrator. Boleh download template baju di sini.

Senarai Harga Sublimation Jersey

Berikut senarai harga baju sublimation jersey printing roundneck short sleeve dan long sleeve dari size XS hingga 2XL. Untuk size besar, tambah no, nama, tshirt muslimah dan jenis collar boleh rujuk senarai Tambahan Harga

Quantity Short Sleeve Long Sleeve
10-20 pcs RM39/pcs RM44/pcs
21-30 pcs RM30/pcs RM34/pcs
31-50 pcs RM28/pcs RM32/pcs
51-70 pcs RM26/pcs RM30/pcs
71-90 pcs RM25/pcs RM29/pcs
91-120 pcs RM24.50/pcs RM28.50/ pcs
121-200 pcs RM24/ pcs RM28/ pcs

Tambahan Harga Extra Size & Nama , No, Collar Dan Muslimah

Hubungi Kami Untuk Tempah

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami melalui Whatapps

Design Baju Sublimation

Design baju sublimation percuma. Boleh letak logo, design, nama dan no anda.

Scroll to Top
× Wsap