TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

NON WOVEN BAG PRINTING

Kami menerima tempahan Non Woven Bag Printing.  Size A3 dan A4. Penghantaran di sediakan ke seluruh Malaysia. Lokasi kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang, Selangor. Hubungi kami

Hubungi kami

Whatapp untuk pertanyaan dan tempahan.

Tempahan Non Woven Bag

Non Woven Bag Printing

Anda nak buat tempahan Non Woven Bag? Boleh tempah dengan kami sekarang! Minimum tempahan serendah 100pcs siap printing. Non woven bag siap printing ini sesuai untuk dijadikan cenderahati korporat, untuk kempen pilihanraya, untuk kegunaan komersial atau shopping bag pembungkusan produk jualan anda.

Non woven bag ini amat sesuai untuk penjenamaan diaman ia boleh cetak jenama anda atau apa saja design di satu bahagian bag atau kedua-duanya sekali. Mempunyai 10 warna pilihan bag dengan pilihan size A3 dan A4. Boleh rujuk warna dan size  yang kami berikan di halaman ini.

Kaedah Printing Non Woven Bag

Kami menggunakan kaedah cetakan silkscreen untuk setiap tempahan yang dibuat. Kaedah cetakan ini amat sesuai untuk printing 1 warna dan 2 warna. Cetakan 1 warna lebih murah berbanding cetakan 2 warna. Kalau anda perhatikan Non Woven kebiasaannya dicetak dengan satu warna sahaja, disebabkan harganya lebih murah.

Solid color and without any tint or gradient fill.

Contoh design cetakan 1 warna

Non Woven Bag Printing

Cara Dapatkan Sebutharga

Untuk mendapatkan sebutharga Non Woven Bag, mohon berikan jumlah kuantiti tempahan, size bag dan design yang anda ingin cetak ke no Whatsapp kami untuk pihak kami memberikan sebutharga. Kami akan memberikan sebutharga melalui whatsapp secara ringkas atau sebutharga rasmi menggunakan dokumen PDF. Untuk medapatkan sebutharga rasmi boleh sertakan Nama, Email, Syarikat (optional) anda.

Size & Material Dan Warna Non Woven Bag

Material Non Woven 80gsm, size A3, A4 dan B5. Kami mempunyai dari lebih 10 warna bag untuk pilihan anda. Berikut katalog warna yang kami sediakan di bawah ini

 

 

A4 Size

Material Non Woven 80gsm

25cm(Length) x 35cm(Height) x 9cm(Depth)

Harga Non Woven Bag Size A4

Berikut senarai harga ringkas untuk Non Woven Bag sIZE A4 termasuk printing 1 warna 1 tempat, untuk mendapatkan harga kuantiti lain anda boleh hubungi kami, minimum order 100pcs dan ke atas.

Harga Non Woven Bag Size A3

Hubungi kami untuk sebutharga Non Woven Bag sizze A3

WOVEN BAG PRINTING

Harga bergantung pada size, kuantiti, cetakan warna design dan jumlah tempat cetakan samaada 1 side atau 2 side. Untuk sebutharga berikan kami maklumat yang diperlukan tadi.

Proses Tempahan

Proses tempahan mengambil masa dalam 10-14 hari, sila rancang tempahan anda untuk tiada kelewatan menerima tempahan. Tiada tempahan urgent diterima. Lokasi kami di Bandar Puteri Bangi, Kajang, Selangor. Penghantaran juga disediakan ke seluruh Malaysia.

Hubungi kami

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami melalui Whatapps

Produk & Servis

Tshirt Family Day

Tshirt Rewang

Scroll to Top
× Wsap