TSHIRT PRINTING BANGI LOGO

Bandar Puteri Bangi

43000 Kajang, Selangor

+60103018141

Tempahan dan sebutharga

Mon - Fri: 10:00 - 6.00

Appointment Only

TSHIRT REWANG

Katalog design baju tshirt rewang yang cantik sesuai untuk krew rewang majlis perkahwinan anda. Menerima tempahan seluruh Malaysia.

Hubungi kami

Whatapp untuk pertanyaan dan tempahan.

Baju Rewang

Baju tshirt rewang adalah tshirt yang dipakai oleh krew-krew rewang sesebuah majlis perkahwinan. Biasanya warna baju tshirt rewang mengikut warna tema majlis perkahwinan. Antara cetakan yang terdapat di tshirt rewang seperti nama family, nama pengantin lelaki, nama pengantin perempuan dan juga tarikh majlis berlangsung.

Katalog Baju Tshirt Rewang

Berikut katalog baju rewang yang cantik sesuai untuk digunakan ketika majlis walimatullurus anda. Minimum order serendah 10 helai sahaja. Boleh edit tarikh nama dan tukar warna secara percuma. Buat tempahan sekarang!

Senarai Harga Tshirt Rewang

Kami menerima tempahan baju tshirt rewang serendah 10 helai siap cetak pada baju tersebut. Tiada maksimum kuantiti tempahan.
Kami sediakan lebih dari 70 design tshirt rewang untuk pilihan anda. Design percuma dan boleh tukar tarikh dan nama pengantin dan lain-lain
Ada 2 jenis material tshirt yang kami gunakan iaitu tshirt cotton dan tshirt microfiber jersey. Tersedia dari size kecil hingga besar.
Terdapat lebih dari 10 warna tshirt yang boleh anda pilih untuk diseduaikan dengan tema majlis perkahwinan anda. Sila rujuk di halaman web untuk melihat senarai warna.

Harga bergantung pada kuantiti dan material tshirt. Anda boleh rujuk senarai harga yang kami sediakan atau hubungi kami untuk sebutharga tshirt dengan memberikan kuantiti tempahan anda.

Hubungi kami

Untuk tempahan dan pertanyaan boleh hubungi kami melalui Whatapps

Katalog Pakain

Scroll to Top
× Wsap